Schimmel Techniek is gecertificeerd Passiefhuis installateur. We adviseren welke installaties het beste passen bij jouw passiefhuis en we verzorgen de installatie daarvan.

Welke installaties heb je nodig in een passiefhuis?

Eisen aan je installaties

Om de leefomgeving van je passiefhuis zo comfortabel mogelijk te maken, heb je goede installaties nodig. Het doel is een zo prettig mogelijk leefklimaat in een energiezuinig huis. Nu zijn er honderden apparaten die dat kunnen bereiken. Een deel van dit apparaten voldoet ook aan de normen die door het passivhaus institut zijn gesteld.

Begeleiding bij de aankoop van je installaties

Wij gaan samen met je op zoek naar de installaties die het beste bij jouw situatie passen en die voldoen aan jouw wensen. We tekenen de installaties in op je bouwtekening. Zo weet je hoe je huis er uit komt te zien.

Wij installeren je apparaten

Ook bij het installeren van de apparaten herken je ons vakmanschap.  De afgelopen jaren hebben we veel kennis over passiefhuizen opgedaan en toegepast. We weten wat we kunnen verwachten tijdens de installatie. Uiteraard leveren we ook nazorg: jij begrijpt hoe de installaties, zoals je ventilatiesysteem met WTW, werken en je kan ze bedienen. En ze functioneren in huis en leveren een aangenaam leefklimaat.

Wat leveren wij voor je op?

Je wilt dat de installaties in je passiefhuis dat niet alleen voldoen aan de eisen die gesteld worden, maar vooral voldoen aan de eisen die jij stelt aan het huis. Het huis is een comfortabele plek om te wonen, naar jouw wensen. Én betaalbaar.

Interesse? Maak vrijblijvend een afspraak

Schimmel Tdi kan begeleiden bij de bouw van een passiefhuis. En uiteraard kunnen wij de installaties verzorgen die nodig zijn om een passiefhuis te realiseren. 

AFSPRAAK MAKEN