Over Schimmel Techniek

Schimmel Techniek heeft passie voor en ervaring met passief bouwen.  Wil jij aan de slag met passief bouwen of je huis renoveren tot passiefhuis? We overtuigen je graag van dit prachtige concept. We laten je graag voorbeelden zien en denken met je mee hoe je de bouw of renovatie kan aanpakken. Als gecertificeerd bouwbegeleider en installateur kunnen we je perfect helpen met het realiseren van je droomhuis. 

Gespecialiseerd in warmtepompen


Schimmel Techniek Duurzame Installaties is gespecialiseerd in warmtepompen. We leveren, installeren en onderhouden warmtepompen van hoge kwaliteit in onder meer Barneveld, Ede en omgeving. We zijn een jong en ambitieus bedrijf met veel ervaring in de verwarmingstechniek.

Experience center

   

Schimmel Techniek staat voor duidelijk en goed advies. We merken dat mensen nog veel vragen hebben over de warmtepomp. Daarom hebben we het experience center geopend, waar we onze kennis delen. Hier maak je op een laagdrempelige manier kennis met de warmtepomp en zie je hoe het systeem werkt. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt. 

Interesse?

Maak vrijblijvend een afspraak

Uiteraard ben je bij ons aan het juiste adres voor de juiste, erkende en duurzame installaties. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in de begeleiding van de bouw van passiefhuizen. Kom vrijblijvend bij ons langs in onze showroom of maak een afspraak. 

AFSPRAAK MAKEN